visit split logo unesco logo
4. MEMORIJAL D.M. ĆUBI - DALMACIJA ZA SVOJU DICU

4. MEMORIJAL D.M. ĆUBI - DALMACIJA ZA SVOJU DICU

Poštovani,

Zahvaljujemo na vašem upitu.

S uvaženjem obavještavamo da tražene podatke dostavljamo u prilogu. Valja napomenuti da sustav eVisitor, u skladu s relevantnim zakonskim odredbama, ne prikuplja informacije o prosječnim cijenama smještaja niti o četvrti Meje, budući da takve podatke turističke zajednice ne evidentiraju.
 

HUMANITARNA AKCIJA "DALMACIJA ZA SVOJU DICU" I HUMANITARNI KONCERT



Udruga „Humane zvijezde Splita“ (Split Stars Team) organizator je humanitarne akcije pod nazivom DALMACIJA ZA SVOJU DICU, a u okviru manifestacije 4. MEMORIJAL D.M. ĆUBI, u čast našeg preminulog člana Damira Mihanovića-Ćubija.

Cilj je prikupiti sredstva za projekt opskrbe kisikom dječjih soba Klinike za dječje bolesti KBC Split. Potpora kisikom je nužna bolesnoj djeci, stoga je ovaj projekt životno važan i vrijedan.

 

U suradnji s Gradom Splitom i Splitsko-dalmatinskom županijom, humanitarni koncert održati će se u utorak, 9. travnja 2024. godine u velikoj dvorani SC Gripe, a na istom će nastupiti brojni eminentni izvođači grada Splita i Dalmacije.

 

Nastupaju: Dalmatino, Magazin, Newera, Trio gušt, Doris Dragović, Goran Karan, Zorica Kondža, Jole, Hari, Mate Bulić, Alen Nižetić, Matko Jelavić, Giuliano, Neno Belan, Neno Vetma, Lorena, Johny Gitara, klapa filip Dević, plesači FA Jedinstvo...

 

Popis još nije konačan, napominju organizatori. Cijena ulaznice je 20 eura i može se kupiti putem sustava Eventim.

 

Humanitarna akcija počinje 20. veljače, a traje do 20. travnja kada će se saznati ukupan broj donacija.


Transakcijski račun za humanitarnu akciju „Dalmacija za svoju dicu”:  IBAN: HR7223400091511268245   PBZ d.d.

Partager:

Saillants